پیروان ولایت
درباره وب
برکه اي در همين نزديکي ست با نيلوفري در آن در انتظار ديدار ساحل آه چه انتظاري عبث هرگز نشود اين ديدار تا زماني که اشک برگهايش در برکه جاريست نرسد به ساحل
نويسندگان
موضوعات وب
لينک دوستان
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
پیروان ولایت
و آدرس
asrzohor.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
برچسبها وب
لينک هاي مفيد
خیلی دلم میخواهد ما به اهمیت نماز كه عمودالدین است پی برده باشیم. هیچ میدانید كه ما مسؤول نماز خواندن خاندان خودمان، یعنی زن و فرزند خودمان هستیم یا نه؟ هر فردی ازماهم مسئول نماز خودش است و هم مسؤول نماز اهلش یعنی زن وبچهاش.
خطاب به پیامبر اکرم است: «و امر اهلك بالصلوة و اصطبر علیها» (طه/132)، ای پیامبر! خاندان خودت را به نماز امر كن و خودت هم بر نماز صابر باش. این اختصاص به پیامبر ندارد، همه ما به این امر موظف هستیم.
بچه ها را چه باید كرد؟ بچه ها را از كوچكی باید به نماز تمرین داد. دستور رسیده است كه به بچه از هفت سالگی نماز تمرینی یاد بدهید.
البته بچه هفت ساله نمیتواند نماز صحیح بخواند ولی صورت نماز را میتواند بخواند. از هفت سالگی میتواند به نماز عادت كند، چه پسر وچه دختر. یعنی همان اولی كه بچه به دبستان میرود، باید نماز را در دبستان به او یاد بدهند، در خانواده هم باید به او یاد بدهند ولی این را توجه داشته باشید كه یاد دادن و وادار كردن با زور نتیجهای ندارد، كوشش كنید كه بچه تان از اول به نماز خواندن رغبت داشته باشد و به این كار تشویق بشود.
به هر شكلی كه میتوانید موجبات تشویق بچهتان را فراهم كنید كه با ذوق و شوق نماز بخواند، زیاد به او بارك الله بگوئید، جایزه بدهید، اظهار محبت كنید كه بفهمد وقتی نماز میخواند، بر محبت شما نسبت به او افزوده میشود. دیگر اینكه بچه را باید در محیط مشوق نماز خواندن برد.
به تجربه ثابت شده است كه اگر بچه به مسجد نرود، اگر در جمع نباشد و نماز خواندن جمع را نبیند، به اینكار تشویق نمیشود، چون اصلا حضور در جمع مشوق انسان است. آدم بزرگ هم وقتی خودش را در جمع اهل عبادت میبیند، روح عبادت بیشتری پیدا میكند، بچه كه دیگر بیشتر تحت تأثیر است.
متاسفانه كم رفتن ما به مسجد و معابد و مجالس دینی و اینكه بچه ها كمتر در مجالس مذهبی شركت میكنند، سبب میشود كه اینها از ابتدا رغبت به عبادت پیدا نكنند ولی این برای شما وظیفه است.
اما اسلام كه میگوید بچهات را وادار به نماز خوان كن، نمیگوید آقا فرمان بده، تشربزن، دعوایش كن. نه، ازهر وسیلهای كه میدانید بهتر میشود برای تشویق او به عبادت و نماز خواندن استفاده كرد، شما باید استفاده بكنید. باید ما با بچههای خودمان برنامه مسجد رفتن داشته باشیم تا آنها با مساجد و معابد آشنا بشوند.
ما خودمان كه از بچگی با مساجد و معابد آشنا بودیم در این اوضاع و احوال امروز چقدر به مسجد میرویم كه بچه های ما كه هفت ساله شدهاند به دبستان رفتهاند و بعد به دبیرستان و بعد به دانشگاه ولی اصلا پایشان به مساجد نرسیده است، بروند.
خوب، اینها قهرا از مساجد فراری میشوند. حالا ممكن است بگوئید وضع مساجد خراب است، كثیف است، یا مثلا یك روضه خوان میآید و حرف چنین و چنان میزند. آنها را هم وظیفه داریم كه درست بكنیم، وظیفه كه در یك جا تمام نمیشود، وضع مساجد خودمان را هم باید اصلاح بكنیم.
پس این را هم هرگز فراموش نكنید كه ما وظیفه دایم نماز بخوانیم ووظیفه داریم كه خاندان خودمان را هم نماز خوان بكنیم بشكلی كه به نماز راغب و تشویق بشوند، فوائد و خاصیت نماز خواندن و در حدودی كه میتوانیم فلسفه نماز خواندن را برای بچهها بگوئیم.
نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب
پيوندهاي روزانه
آرشیو مطالب
لينک هاي مفيد
امکانات وب
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 113
بازدید هفته : 165
بازدید ماه : 796
بازدید کل : 53438
تعداد مطالب : 217
تعداد نظرات : 30
تعداد آنلاین : 1
دانشنامه عاشورا